Ndërlidhjet

DUSHANBE


Gjnerali Tommy Franks, komandant i forcave të Shteteve të Bashkuara në Afganistan dhe Azinë Qendrore, bisedoi në Dushanbe me presidentin e Taxhkistanit, Emomail Rakhmanov lidhur me bashkëpunimin në fushën ushtarake dhe të sigurisë.
Lidhur me situatën në Afganistanin fqinj, Franks tha se derisa janë shpartalluar rrjetet më të mëdha terroriste, disa grupe të vogla akoma paraqesein kërcënim.
Ai tha gjithashtu se liderët e vendeve të Azisë Qendrore janë të bindur se ata mundë të mposhtin çfarëdo kërcënimi terrorist që mundë të ngrejë krye.
XS
SM
MD
LG