Ndërlidhjet

DUSHANBE


Gjenerali i Shteteve të Bashkuara, Tommy Franks gjatë vititës në kryeqytetin e Taxhikistanit tha se terroristët ende janë aktivë në Afganistan dhe Azinë Qendrore dhe do të rigrupohen nëse u jepet rasti.
Komandanti i forcave amerikane në Afganistan dhe Azinë Qendrore ka ngurruar të spekulojë nëse janë akoma gjallë lideri i al Kaidës, Osama Bin Laden apo udhëheqësi i Lëvizjes Islame të Uzbekistanit, Juma Namangani, duke thënë se është më e rëndësishme të fokusohet në fushatë më të gjërë kundër terrorizmit e jo individëve.
XS
SM
MD
LG