Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Delegatët e Samitit të Tokës, të organizuar nga Kombet e Bashkuara e filluan ditën e dytë të diskutimeve për zhvillimin e qëndrueshëm.
Bisedimet pritet të fokusohen në qëllimet kryesore të samitit, gjetjen e strategjive për ngritjen e prodhimtarisë bujqësore pa e dëmtuar ambientin.
Përfaqësuesit e Bankës Botërore u bënë thirrje qeverive t’ua ndërpresin kompenzimet fermerëve, dhe kështu t’u mundësojnë garë të ndershme edhe vendeve të varfëra.
XS
SM
MD
LG