Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pavarësia e Kosovës do të ndikonte në qetësimin e gjendjes në rajon dhe zhvillimin më të shpejtë ekonomik dhe demokratik të kësaj pjese të Ballkanit, tha kryetari i Kosovës Ibrahim Rugova pas takimit me ministrin e mbrojtjes së Suedisë Bjorn von Sidou.
Ministri suedez e ka vlerësuar lartë progresin e arritur në Kosovë, duke shtuar se komuniteti ndërkombëtar do t’i zvoglojë ndihmat finansiare, që të nxitë qytetarët e Kosovës të marrin përsipër përgjegjësinë për zhvillimin e mëtejmë.
XS
SM
MD
LG