Ndërlidhjet

TIRANË


Policia e Shqipërisë ka formuar një njësit special për luftimin e trafikimit, të cilin liderët e përshkruan si pjesë e përpjekjeve të reja për luftimin e krimit përgjatë brigjeve të vendit.
Njësiti i quajtur Delta, u formua disa ditë pas fillimit të operacionit më të madh kundër trafikimit të drogës dhe njerëzve nga Shqipëria në Itali.
XS
SM
MD
LG