Ndërlidhjet

NJU JORK


E përditëshmja New York Times raporton se ushtria e Shteteve të Bashkuara po gjurmon për Osamab bin Ladenin në rajonet malore në një sektor 400 kilometrash të kufirit midis Afganistanit dhe Pakistanit.
Sidoqoftë gazeta nuk citon me emër ndonjë zyrtar amerikan të ketë thënë se bin Laden është gjallë. Zyrtart e Shteteve të Bashkuara kanë thënë më parë se Osam Bin Laden mund të jetë gjallë apo vdekur.
XS
SM
MD
LG