Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti Vlladimir Putin u ka bërë thirrje udhëheqësve të armatës që të mbajnë gatishmërinë luftarake dhe të mposhtin korrupsionin.
Putin u ka thënë ushtarakëve gjatë vizitës në qytetin siberian Çita se neglizhenca kriminale, byrokracia dhe mungesa e disciplinës finansiare duhet të ndëshmohen “me tërë fuqinë e ligjit”.
XS
SM
MD
LG