Ndërlidhjet

VJENË


Shqipëria ka shënuar përparim inkurajues në tri vitet e fundit dhe tani në disa aspekte gjendet në ballë të reformave në Evropën Juglindore, ka vlerësuar ambasadori i OSBE-së Gert Ahrens, me rastin e përfundimit të detyrës si shef i Misionit në Tiranë.
Pranim-dorëzimi i postit të presidentit të republikës është i një rëndësie të veçantë dhe këto zhvillime i hapin rrugën Shqipërisë për fillimin e negociatave të asocim-stabilizimit me Bashkimin Evropian, tha Ahrens.
XS
SM
MD
LG