Ndërlidhjet

BEOGRAD


Ekstremistët në Beograd kërcënojnë aktivistët e të drejtave të njeriut dhe artistët me mbështetjen e heshtur të policisë, bëhet e ditur përmes një raporti të Human Rights Watch, organizata jo qeveritare amerikane, e cila merret me mbrojtjen dhe respektimin e të drejtave të njeriut.
Kjo organizatë e vlerëson bashkëpunimin e Beogradit me Gjykatën Ndërkombëtare të Hagës, si bashkëpunim me gjysmë zemre dhe veçon se deri tani vetëm një është dënuar për krime lufte nga gjykatat vendase.
XS
SM
MD
LG