Ndërlidhjet

PRISHTINË


Arrestimet e fundit në Kosovë nuk duhen politizuar, meqë të paraburgosurit janë vetëm të dyshuar, kurse fjalën e fundit do ta thonë gjyqësia dhe drejtësia ndërkombëtare, tha presidenti i Kosovës, Ibrahim Rugova, gjatë takimit me zëvendësadministratorin e UNMIK-ut Çarls Brejshëu.
Të dy bashkëbiseduesit kanë rënë dakort se sundimi i ligjit në Kosovë është i një rëndësie të veçantë për zhvillimin e mëtejmë të demokracisë dhe të institucioneve.
XS
SM
MD
LG