Ndërlidhjet

ROMË


Qeveria italiane ka ngrirë sot 25 xhirollogari bankare, të cilat i përkisnin individëve apo kompanive të dyshuara për lidhje me grupin terrorist Al Kaida.
Ministria italiane e Ekonomisë dhe Financave ka deklaruar se këto hapa janë marrë në bashkëpunim me Shtetet e Bashkuara.
14 nga xhirollogaritë e ngrira i përkisnin një qytetari tunizian dhe një qytetari të Etiopisë. Të dy kanë qenë menaxherë të një banke me qendër në Bahamas.
XS
SM
MD
LG