Ndërlidhjet

PRAGË


Presidenti i Francës Jacques Chirac tha se çfarëdo aksioni ushtarak kundër Irakut, duhet të vendoset nga Këshilli i Sigurimit.
Aksioni i njëanshëm i Shteteve të Bashkuara do të ishte në kundërshtim me “respektimin e ligjit dhe autoritetit të Këshillit të Sigurimit”, tha Chiraque.
XS
SM
MD
LG