Ndërlidhjet

EREVAN


Armenia e ka gjetur mënyrën, që të rinjtë, pas studimeve jashtë vendit, të kthehen dhe të shërbejnë afatin ushtarak.
Ministria e Arsimit e ka përcaktuar depozitin prej 15 mijë dollarësh, të cilin studentët duhet ta deponojnë përpara se të fillojnë studimet në vendet e jashtme.
XS
SM
MD
LG