Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner thotë se është blatosje e madhe të emërtojshë Kosovën si qendër e krimit sepse shtrirja e aktiviteteve kriminale dhe kontrabandës tejkalonë kufijtë nacionale.
Në një intervistë për mediat e Prishtinës Steiner ka thënë se ka vend të flitet për rrugët ballkanike të kontrabandës, por askush nuk mundet të drejtojë gishtin nga Kosova.
Ai ka thënë se prania ndërkombëtare akoma është e nevojëshme në Kosovë.
XS
SM
MD
LG