Ndërlidhjet

SHKUP


Në kërkim të rrëmbyesve të pesë maqedonasve, forcat speciale policore të Maqedonisë të mbështetura nga autoblindat blokuan rrugë e fshatra në Luginën e Pollogut me përqëndrim të veçantë në Zherovjanë.
Duke u kërcënuar se do të ndërmarrë aksion, policia kërkon nga rrëmbyesit të lirojnë pengjet dhe të dorëzohen, kurse rrëmbyesit kërkojnë që të lirohen disa shqiptarë të arrestuar.
Misionet perëndimore në Maqedoni po ndjekin së afërmi zhvillimin e situatës dhe janë inkuadruar në zgjidhjen e krizës.
XS
SM
MD
LG