Ndërlidhjet

SHKUP


Katër liderët kryesorë politikë shqiptarë në Maqedoni, me një deklaratë të përbashkët kanë kërkuar nga autoritetet që “menjehere të ndalin lëvizjen dhe pozicionimin e forcave të sigurisë në fshatra dhe rrugë” dhe kanë kërkuar që shqiptarët të rrinë të qetë.
XS
SM
MD
LG