Ndërlidhjet

SHKUP


Presidenti i Maqedonisë, Boris Trajkovski ka akuzuar forca të paspecifikuara se “duan të pengojnë procesin e zgjedhjeve” parlamentare të 15 shtatorit. Trajkovski ka thënë se “një tendencë e tillë duhet të parandalohet me të gjitha mjetet legale dhe legjitime”.
XS
SM
MD
LG