Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Delegatë në samitin për Tokën në Johanesburg thanë se nxemja globale mund të jetë një nga shkaqet e thatësive dhe vërshimeve shkretësuese që ndodhën gjatë këtij viti dhe se ka prova të pamohueshme se temperaturat anembanë botës po rriten.
Rajendra Pachauri, kryesues i Panelit ndërqeveritar për ndryshimet klimatike ka thënë se janë gjithnjë e më të mëdha provat që nxemja globale shpie në mot ekstrem sikurse vërshimet e fundit në Evropë dhe Azi.
XS
SM
MD
LG