Ndërlidhjet

JOHANSEBURG


Rreth 20 mijë protestues pritet të demonstrojnë sot ndërsa vazhdon takimi 10 ditor për Tokën, në Johanesburg të Afrikës së Jugut.
Delegatët kanë rënë dakord të ndihmojnë vendet e varfra, ndërsa do të vënë si kusht për ndihmat mbrojtjen e mjedisit dhe të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG