Ndërlidhjet

JOHANSEBURG


Vazhdon takimi 10 ditor për Tokën, i organizuar nga Kombet e Bashkuara, në Johanesburg të Afrikës së Jugut, ndërsa disa mijëra vetë janë mbledhur për të protestuar.
Delegatët kanë rënë dakord të ndihmojnë vendet e varfra, ndërsa do të vënë si kusht për ndihmat mbrojtjen e mjedisit dhe të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG