Ndërlidhjet

SARAJEVË


Organizata për të drejtat e njeriut, Amnesty International i ka bërë apel forcës Stabilizuese të udhëhequr nga NATO në Bosnjë që të ndërpresë “me stërvitjen e raporteve me opinionin”, siç thotë, dhe të arrestojë Radovan Karaxhiqin dhe të akuzuarit tjerë për krime lufte.
Amnesty International ka kritikuar rreptë në një komunikatë edhe mungesën e vullnetit politik, siç e quan, veçanërisht në entitetin e serbëve të Bosnjës për gjurmimin dhe arrestimin e përgjegjësve për krime lufte.
XS
SM
MD
LG