Ndërlidhjet

LONDËR


Sekretari amerikan i shtetit, Colin Powell ka deklaruar se bashkësisë ndërkombëtare i nevojitet informacion i plotë për rrezikun që paraqet Iraku me qëllim të fillimit të debatit se çfarë aksionesh të ndërmerren.
Në një intervistë për mediat britanike, Powell ka thënë se vëmendje e tepruar ka qenë përqëndruar në pozicionin e Shteteve të Bashkuara dhe debatet brenda qeverisë amerikane lidhur me qëndrimin e tyre kundrejt Irakut.
XS
SM
MD
LG