Ndërlidhjet

JOHANESBURG


“Samiti botëror për zhvillimin e qëndrueshëm të Tokës i vitit 2002 duhet ta drejtojë njerëzimin në një rrugë të re, e cila do të garantojë siguri dhe mbijetesën e Planetit për breznitë që vijnë”, thotë sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara.
Kofi Annan vizitoi lokacionin e zbulimeve prehistorike afër Johanesburgut, që kosiderohet “djep i njerëzimit” dhe la ate mesazh në plakën që do të viret atje.
XS
SM
MD
LG