Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Delegatët e Samitit të Tokës kanë rënë dakord mbi projekt planin aksional për luftimin e varfërisë dhe mbrojtjen e mjedisit.
Synimi është që deri në vitin 2015 të përgjysmohet numri i atyre që fitojnë më pak se 1 dollar në ditë, ndërkohë që resurset e planetit të ruhen për gjenratat e ardhshme.
Plani pritet të miratohet nga mbi 100 shefa të shteteve dhe qeverive.
XS
SM
MD
LG