Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush u takua në Shtëpinë e Bradhë me liderë të Kongresit që të diskutojë politikën e tij ndaj Irakut dhe deklaroi se Saddam Hussein paraqet “kërcënim serioz” për Amerikën dhe aleatët e sajë.
“Në kohën e duhur, kjo administratë do të dalë para Kongresit që të kërkojë miratimin e nevojshëm për t,u marrë me ate kërcënim. Në të njejtën kohë do të punojë me miqët tanë në botë”, deklaroi presidenti i Shteteve të Bashkuara.
George Bush njoftoi se do të takohet me kryeministrin britanik,Tony Blair, në Kemp Dejvid ditën e shtunë që të diskutojnë lidhur me Irakun.
XS
SM
MD
LG