Ndërlidhjet

STRASBUR


Bashkimi Evropian thotë se rruga më e mirë për t,u marrë me konfliktin rreth Irakut është respektimi i rregullave të Kombeve të Bashkuara dhe të vazhdohet me trysni ndaj Bagdadit që të pranojë inspektorët për armatimin.
Komisioneri i Bashkësisë për marrëdhënie të Jashtëme, Chris Patten deklaroi në Parlamentin Evropian se ka më shumë gjasa që Iraku t,u nënshtrohet kërkesave ndërkombëtare nëse ato vijnë nga një koalicion më i gjërë.
XS
SM
MD
LG