Ndërlidhjet

HAGË


Në gjykimin e sotëm të ish presidentit jugosllav Sllobodan Millosheviq, të akuzuar për krime lufte dhe gjenocid gjatë luftërave në Kosovë, Bosnje dhe Kroaci, ka dëshmuar Zoran Stijoviq, të cilin qeveria e Bogradit para ca kohësh e liroi nga obligimi për të ruajtur sekretet shtetërore.
Stijoviq ka dëshmuar për rolin e Millosheviqit rreth të ashtuquajturit “pastrim të terenit në Kosovë”, që ka nënkuptuar largimin e kufomave të shqiptarëve.
XS
SM
MD
LG