Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian tha se nuk është sjellë kurrfarë vendimi rreth fillimit të negociatave për asocimin e Turqisë me unionin.
Zëdhënësi Jean-Christophe Filori tha se miratimi i paketës së ligjeve nga parlamenti i Turqisë nuk mjafton për të përmbushur kërkesat politike të Bashkimit Evropian.
“Nuk është e mundur të caktohet data, gjithçka varet nga implementimi aktual. Ne i referohemi gjendjes në teren, dhe kjo do ta përcaktojë vendimin tonë përfundimtar për Turqinë”, tha Filori.
XS
SM
MD
LG