Ndërlidhjet

SARAJEVË


Bashkimi Evropian iu bashkangjit vendeve tjera në dënimin e raportit të qeverisë së serbëve të Bosnjes, i cili e mohon masakrën e Srebrenicës të vitit 1995.
Në komunikatën e lëshuar nga ambasada e Danimarkës, raporti cilësohet si “klithmë shumë larg së vërtetës”, kurse institucioneve dhe individëve u bëhet thirrje që ta hedhin poshtë këtë raport fyes.
Kombet e Bashkuara dhe vëzhguesit ndërkombëtarë në Bosnjë e quajtën raportin përpjekje për të rishkruar historinë.
XS
SM
MD
LG