Ndërlidhjet

HAGË


Në gjykimin e Sllobodan Millosheviqit, të akuzuar për krime lufte dhe gjenocid gjatë luftërave në Kosovë, Bosnje dhe Kroaci, dëshmoir Zoran Stijoviq, të cilin qeveria e Bogradit para ca kohësh e liroi nga obligimi për të ruajtur sekretet shtetërore.
Stijoviq dëshmoi për rolin e Millosheviqit rreth të ashtuquajturit “pastrim të terenit në Kosovë”, që ka nënkuptuar largimin e kufomave të shqiptarëve.
XS
SM
MD
LG