Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kanë dështuar bisedimet tri-orëshe midis shefit të UNMIK-ut Michael Steiner dhe zëvendës kryeministrit serb Nebojsha Çoviq, rreth fatit të udhëheqësit të Këshillit Kombëtar serb Millan Ivanoviq.
UNMIK-u ka kërkuar që gjyqi të vendosë për rastin Ivanoviq, ndërsa pala serbe, që ai të mbrohet në liri.
Millan Ivanoviq ngarkohet nga administrata ndërkombëtare për tentim vrasjeje në prill të këtij viti.
XS
SM
MD
LG