Ndërlidhjet

BRUKSEL


Miratimi i paketës së ligjeve nga parlamenti i Turqisë nuk mjafton për të përmbushur kërkesat politike të Bashkimit Evropian, tha zëdhënësi i unionit Jean-Christophe Filori.
“Jo, nuk është e mundur të caktohet data e bisedimeve për asocimin. Ne i referohemi gjendjes në teren, dhe kjo do ta përcaktojë vendimin tonë përfundimtar për Turqinë”, tha Filori.
XS
SM
MD
LG