Ndërlidhjet

NJU JORK


Një panel i Kombeve të Bashkuara i ka paraqitur OKB-së një raport ku thuhet se rrjeti terrorist al Kaida i Osama Bin Ladenit ka burime të mjaftueshme finansiare që të planifikojë dhe ndërmarrë sulme të gjëra terroriste, megjithë përpjekjet ndërkombëtare për blokimin e aseteve të sajë dhe ndërprerjen e aktiviteteve të sajë.
Udhëheqësi i panelit, anglezi Michael Chandler ka thënë se al Kaida është shpërndarë në mjaftë vende të Evropës, Afrikës Veriore dhe Azisë Qendrore dhe vetëm përpjekjet globale mund të ndërpresin aktivitetet e sajë.
XS
SM
MD
LG