Ndërlidhjet

TIRANË


Shqipëria ka nënshkruar programin për asistencë trevjeçare me Komisionin Evropian, i cili ofron ndihmë për këte vend në shumë 144 milion euro, njoftoi qeveria në Tiranë.
Programni do të promovojë demokracinë dhe stabilitetin në Shqipëri duke ndihmuar sistemin juridik, administratën publike, agjencitë për zhvillimin ekonomik e social e kështu me radhë.
Ministri për integrime evropiane, Sokol Nako ka raportuar për përparimet që ka bërë Shqipëria në përmbushjen e udhëzimeve të Bashkimit Evropian nga fillimi i këtij viti.
XS
SM
MD
LG