Ndërlidhjet

SHKUP


Kanë filluar punimet për ndërtimin e naftë përcjellësit që do të lidhë Maqedoninë dhe Kosovën, i finansuar tërësisht nga Greqia.
Gypat do të përcjellin produkte të naftës nga rafineria pran kryeqytetit të Maqedonisë në kryeqytetin e Kosovës.
Ndërtimi i naftëpërcjellësit në gjatësi 100 kilometra do të marrë rreth dy vite dhe do të kushtojë afro 40 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG