Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush dhe kryeministri britanik, Tony Blair takohen gjatë ditës në Camp David ku do të bisedojnë lidhur me interevenimin e mundëshëm ushtarak në Irak.
George Bush po përpiqet që të mobilizojë mbështetje të brendëshme dhe të jashtëme për sulm të munëshëm ushtarak ndaj Irakut, të cilin Uashingtoni e akuzon se vazhdon të zhvillojë armë për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG