Ndërlidhjet

LONDËR


Sekretari amerikan i Shteteit, Colin Powell thotë se Yaser Arafat është lider legjitim i palestinezëve, por e konsideron ate si “të dështuar” e tha se shpresonë se do të dalin liderë të tjerë.
Powell u ka deklaruar mediave britanike se Arafati nuk solli paqë, nuk ndaloi dhunën dhe nuk u ka mëshuar sa duhet organizatave terroriste.
Sekretari amerikan i shtetit është angazhuar për tërheqien e Izraelit nga territoret e okupuara si pjesë e një zgjidhjeje të gjërë e tha se Shtetet e Bashkuara do të mbështesin formimin e shteti palestinez.
XS
SM
MD
LG