Ndërlidhjet

MITROVICË


Në organizimin e përfaqësuesve të kontingjentit të trupave franceze pran KFOR-it, në Mitrovicë është mbajtur krosi multi-etnik i atletikës që ka filluar në lagjet jugore të qytetit dhe përfunduar në ato veriore.
Komandanti i sektorit verior të KFOR-it ka lavdëruar organizimin e këtij manifestimi sportiv në të cilin kanë marrë pjesë 1200 atletë dhe është zhvilluar pa incidente.
XS
SM
MD
LG