Ndërlidhjet

PRAGË


Liderë të tjerë Evropianë dhe zyrtarë të lartë iu bashkuan gjatë ditës korit që kundërshtonë çfarëdo aksioni ushtarak ndaj Irakut që nuk ka mbështetjen e Kombeve të Bashkuara.
Shefi i politikës së Jashtëme të Bashkimit Evropian, Javier Solana ka deklaruar se çështja irakiane duhet zgjidhur brenda kuadrit të Kombeve të Bashkuara.
Ministri i Jashtëm rus, Igor Ivanov ka thënë se po të ndërhyjnë Shtetet e Bashkuara në Irak pa mbështetje ndërkombëtare, ai hap do të dëmtonte unitetin e koalicionit që u formua për luftimin e terrorizmit ndërkombëtar.
XS
SM
MD
LG