Ndërlidhjet

RAMALLAH


Lideri palestinez YasserArafat deklaroi para paralamentit se bota pretë mesazh të qartë nga populli palestinez se është i gatshëm të negociojnë paqë me Izraelin dhe të bëjnë reforma të brendëshme.
Arafat tha se populli palestinez “qëndron i vendosur kundër të gjitha llojeve të terrorizmit, qofshin ato, siç u shpreh, nga shtete, grupe apo individë”.
Prlamenti palestinez pritet të miratojë kabinetin e ri dhe të diskutojë zgjedhjet e planifikuara për janarin e ardhëshëm.
XS
SM
MD
LG