Ndërlidhjet

BERLIN


Kandidatët për kancelar të Gjermanisë, Gerhard Schroeder dhe Edmund Stoiber thanë se janë kundër intervenimi ushtarak në Irak dhe Gjermania nuk do të merrte pjesë nën lidershipin tim, siç tha kancelari aktual.
Në debatin televiziv që kishin mbrëmë në Brelin, Edmund Stoiber tha:
“Një solo iniciativë nga Shtetet e Bashkuara nuk do të kishte mbështetjen tonë. Sidoqoftë, një vendim nga Kombet e Bashkuara për kthimin e inspektorëve, është ajo që unë dhe miqët e mijë duan të shohin të ndodhë së pari”, tha Stoiber.
XS
SM
MD
LG