Ndërlidhjet

KATMANDU


Kryengritësit maoistë të Nepalit gjatë sulmeve të sotme dhe të mbrëmëshme kanë vrarë të paktën 59 ushtarë dhe policë, kurse dje në sulme të veçanta kanë vrarë edhe 49 policë të tjerë.
Kryengritësit maoistë të Nepalit luftojnë për përmbysjen e monarkisë dhe formimin e republikës komuniste një partiake në ate vend.
XS
SM
MD
LG