Ndërlidhjet

TIRANË


Gjatë vizitës së sotme të shefit të UNMIK-ut, Michael Steiner në Tiranë janë nënshkruar marrëveshja për bashkëpunimin të forcave policore të Kosovës dhe Shqipërisë në luftën kundër kriminalitetit të organizuar dhe ajo për heqjen e pagesave të sigurimit për automjetet me rastin e kalimit të kufijve.
Steiner ka thënë se marrëveshja do të mundësojë edhe bashkëpunimin përtej kufijve sepse kriminaliteti është internacional dhe duhet ndjekur.
XS
SM
MD
LG