Ndërlidhjet

UASHINGTON


Nënpresidenti i Shteteve të Bashkuara, Dick Cheney, nga rezidenca zyrtare mbrëmë kaloi në një lokacion të sigurtë, të paditur që të përkujedeset lidhur me çfarëdo kërcënimi të mundëshëm terrorist.
Në mesazhin që drejtoi prej andej nënpresidenti tha se lufta kundër terrorizmit është më afër fillimit se përfundimit të sajë, dhe këtu nuk vlejnë më doktrinat e Luftës së Ftohtë.“Çdo pëllëmbë progresi që kemi arritur na bindë se akoma ndodhemi më afër fillimit se sa përfundimit të kësaj lufte. 11 shtatori dhe më pasë na dhanë pasqyrë të qartë për ambicjet e vërteta të rrjetit global terrorist, sikurse edhe për rrezikun në rritje nga armët për shkatërrim në masë”, tha nënpresidenti amerikan.
XS
SM
MD
LG