Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara u ka bërë sot thirrje të gjitha vendeve që ti shpiejnë tutje përpjekjet për luftimin e terrorizmit dhe përforcojnë koalicionin e formuar pas 11 shtatorit të vjetëm.
Sekertari amerikan i shtetit, Colin Powell, ka thënë në mbledhje se përgjigja ndërkombëtare ndaj sulmeve të vjetme ka qenë impresive deri tash, por duhet eliminuar terrorizmi si kërcënim global.
XS
SM
MD
LG