Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e përgjithsëhme e Kombeve të Bashkuar ka hapur sesionin e 57 me një apel të presidentit të sajë, Jan Kavan që të vazhdojë përqëndrimi në luftën kundër terrorizmit.
Kavan tha se luftimi i varfërisë mund të ndimonte që të hiqen kushtet që i japin shtytje terrorizmit dhe ekstremizmit.
XS
SM
MD
LG