Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush, ka arritur në selinë e OKB-ve, ku rreth orës 4 e 30 do të mbajë një fjalim në të cilin pritet të vërë theksin në nevojën e ndërmarrjes së sulmeve ushtarake kundër Irakut.
Po sot, Shtetet e Bashkuara publikuan një dokument përmes të cilit akuzojnë Irakun për shpërfillje të vazhdueshme të Kombeve tëe Bashkuara, për zhvillim të armëve të shkatërrimit në masë si dhe mbështetje dhënë terrorizmit.
XS
SM
MD
LG