Ndërlidhjet

PEKIN


Një raport i Kombeve të Bashkuara bën thirrje për një qasje të unifikuar në rehabilitimin e rajoneve pas-konflikteve, që do të përfshinte ndihmën e parë, rimëkëmbjen dhe zhvillimin, të shoqëruara këto me përpjekje të gjera për nxitjen e punësimit dhe rritjes ekonomike të tyre.
UNDP –ja ka hartuar raportin mbi përvojat e vëzhguara në 16 vende apo rajone të ndryshme të botës, përfshirë Ruandën, Timorin Lindor, Bosnjen dhe Kosovën.
XS
SM
MD
LG