Ndërlidhjet

VARSHAVË


Pas një odiseje mosmarrëveshjesh, sot është sinjalizuar mundësia e arritjes së një pozicioni të përbashkët final rreth politikave të agrikulturës, mes vendeve anëtare dhe atyre kandidate për pranim në Union. Këtë e ka kumtuar komisioneri i Bashkimit Evropian për agrikulturën, Franz Fishler, gjatë një fjalimi në kryeqytetin polak.
XS
SM
MD
LG