Ndërlidhjet

NJU JORK


George Bush ka njoftuar akordimin e një pakete të përbashkët ndihme për Afganistanin në vlerë 180 milion dollarë, që njeh për dhurues, Arabinë Saudite, Shtetet e Bashkuara dhe Japoninë.
Paratë do të përdoren për rihabilitimin e sistemit rrugor të Afganistanit.
XS
SM
MD
LG